Om oss

NF Fleet ägs gemensamt av Nordea Finans och ALD Automotive. Vi erbjuder flexibla lösningar inom operationell och finansiell billeasing samt total outsourcing av svenska och nordiska bilparker.

På NF Fleet lägger vi stor vikt vid att alltid vara pålitliga och tillgängliga.

Som kund hos NF Fleet får du budgetsäkring och tillgång till stordriftsfördelar. Våra leasinglösningar är speciellt framtagna för att täcka våra kunders behov utifrån storlek på respektive bilpark. Vi erbjuder både företagsleasing, Fleet Management, privatleasing och ett antal fördelaktiga tilläggsprodukter.

Lokala, nordiska och globala lösningar

NF Fleet är representerat genom lokala joint ventures i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Vi erbjuder lokala och nordiska billösningar där kompetensen tillförs lokalt från de enskilda länderna. På detta sätt ser vi till att vi ligger i framkant av varje lands lagstiftning. Dessutom erbjuds billösningar i ytterligare 42 länder genom vårt ägande.

Kontakta oss

På NF Fleet är vårt expertteam alltid redo att ge råd och hjälp till dig och ditt företag. Vi är dedikerade till att optimera ekonomin i din bilpark och hantera de administrativa uppgifterna som är kopplade till att ha en bilpark.

Om du vill veta mer om NF Fleet och de lösningar vi kan erbjuda dig och ditt företag är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Kontakta oss