NF Fleet och Tesla erbjuder leasing för en hållbar framtid

NF Fleet har sedan tidigare kunnat erbjuda sina leasingtjänster för Teslas samtliga modeller, men kommer nu även finansiera och administrera leasingavtal som tecknas online på Tesla.com.

"Vi är väldigt stolta och glada över att ha blivit valda till Teslas primära leverantör av fullserviceleasing och privatleasing. NF Fleet arbetar målmedvetet med att föra fram fördelarna med att välja elbilar samt andra miljövänliga alternativ före fossila fordon. Samarbetet med Tesla kommer definitivt förstärka, förbättra och förtydliga detta initiativ", säger Roger Boström, VD på NF Fleet Sverige.

Tesla Model S, Model X och Model 3 erbjuds med bekymmersfri operationell leasing till ett konkurrenskraftigt pris. Utmärkande för alla Teslas modeller är lång räckvidd, högsta säkerhet, snabb laddning och låga driftskostnader. Model X är en flexibel och rymlig SUV med plats för upp till sju personer. Model S är den perfekta tjänste- eller familjebilen med en räckvidd på upp till 620 km. Den något mindre Model 3 får kontinuerliga trådlösa mjukvaruuppdateringar med nya komfort- och säkerhetsfunktioner och blir, liksom alla Teslas modeller, bättre över tid. Gemensamt för alla modeller är att de kan snabbladda vid Teslas Superchargers på långresan. Idag finns det närmare 450 laddstationer i Sverige och över 5000 i Europa. 

Teslas mål är att accelerera världens övergång till en hållbar energiförsörjning och mobilitet. I mars 2020 nådde Tesla milstolpen en miljon tillverkade bilar.

NF Fleets och Teslas resa mot en mer hållbar fordonsflotta har bara börjat. Tillsammans tror vi på ett ansvarsfullt och klimatsmart företagskörande. Välkommen ombord!

Vid frågor, kontakta oss:

Roger Boström, VD NF Fleet Sverige AB, 073-650 62 19, roger.bostrom@nffleet.com

Andy Rietschel, Enterprise Sales Manager - Tesla for Business, arietschel@tesla.com

Bilder:

Model S

Model 3

Model X

Superchargers

← Tillbaka